Oostenrijk weer open!ūüėä

corona_quote_österreich_kärnten_greifenburg_paragliding

Yes yes yes, Nederlanders mogen officieel weer naar Oostenrijk op vakantie! Jippy!!! Zie hier het reisadvies: nederlandwereldwijd.nl

Hier in het mooie Drautal en het rustige Greifenburg in Karinthi√ę zijn wij gelukkig bespaard gebleven van het Coronavirus.

Als je deze zomer naar Oostenrijk op vakantie gaat dan zouden wij persoonlijk kiezen voor de regio Karinthi√ę. Niet alleen omdat in Karinthi√ę de Corona cijfers het gunstigst zijn, maar vooral omdat hier het toerisme meer ontspannen is (minder toerisme) als in de noordelijke regio‚Äôs.

En als jullie dan toch naar Karinthi√ę komen dan kunnen wij je meteen aanraden om met ons een tandem-paragliding vlucht te maken en te genieten van de bergen rondom Greifenburg, het Oberdrautal en de wereldberoemde Weissensee ( bekend van de alternatieve Elfstedentocht )

Wij wachten met smart en hopen jullie snel weer te zien in het Fliegercamp ūüėä
Tot snel,

Daniel, Rudi en Markus
PS: sharing is caring Facebook¬†‚ÄstIntagram

Recente cijfers van Vienna.at